Lendületben vagyok, de megint hívtak telefonon. Úgy tűnik, ma népszerű vagyok.

   Ha már telefon. Kávézgatok. Mellettem egy középkorú hölgy hasonlóan iszogatja feketéjét. Megszólal a hölgy telefonja. Kiderül- mivel széles körben tájékoztat mindenkit- , hogy fia főnöke hívta. Miután kinyomja a telefont, szentségel. Emlegeti a fiát , pontosítok, szidja folyamatosan a gyereket, miközben pofozást, verést, agyonverést emleget. Kiderült, hogy a gyereke főnöke hívta, azért, mivel a fia nem jelent meg a munkahelyén. A fiú nem hívta fel a főnököt és nem jelezte semmilyen formában, hogy késik, vagy nem megy munkába . A főnök hiába hívta az asszony fiát, mivel az nem vette fel. Ezért kénytelen volt az anyját hívni, hátha az tud valamit.

  Az asszony hívta a fiát, de annak nem akaródzott felvenni a telefon. Az anya mérgelődött, miközben a körülötte lévő embereken siklott bosszús és tanácstalan tekintete. A fiú végre megszánta az anyját és felvette a telefont.

  Kiderült, hogy nemsokára a munkahelyén lesz. Hogy miért késett?Egyszerű. Fodrásznál volt. A spéci haj fontosabb, mint a munkahely.

  Éljen a munka!